Diákjaink mondták

  • A sokszínű programok és a vidámság mellett örömmel tölt el, hogy azzal foglalkozhattam ami igazán érdekel. Ráadásul ez a tábor segített abban, hogy biztosan tudjam mivel szeretnék foglalkozni a jövőben!

2016-ban a Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány szervezésében a Magyarországi Ifjúsági Üzleti Program egy 1 hetes bentlakásos tábor formájában kerül meghirdetésre, 60 résztvevő számára.

A legtehetségesebb diákok számára az USA egyik leghíresebb egyetemének (MIT, Boston) szervezésében lebonyolított egy hónapos startup programon történő részvételi lehetőséget biztosítunk. Erről további részletek.

Helyszín: Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Piliscsaba

Időpont: 2016. július 11-16.

Meghirdetett szakmai modulok:

Tervezett létszám: modulonként 20-30 fő

Részvétel díja és ellátás

A programon való részvétel díja 30.000 Ft, mely fedezi a diákok szállását, teljes ellátását (napi háromszori étkezés), a tanulást segítő oktatási anyagokat, nyomtatványokat, tábori pólót és természetesen az oktatási programon történő részvételt is.

Szociális alapon maximum 10 fő részére lehetőséget biztosítunk a táborban történő kedvezményes 5.000 Ft-ért történő részvételre. Amennyiben ezzel a lehetőséggel élni szeretnél, egy egy oldalas motivációs levélben kérjük, hogy indokold meg a kérésed, valamint fogalmazd meg azt is, hogy miért fontos számodra a programon történő részvétel!

Kiknek a jelentkezését várjuk?

Elsősorban magyarországi 11. évfolyamos középiskolás diákokét (17-18 év), akik érdeklődnek a három meghirdetett téma iránt és készek egy hetet a nyári szabadságukból egy fárasztó, de élményekben gazdag, sok szakmai ismeret elsajátítását és készség-, képesség fejlesztési lehetőséget nyújtó programra szánni. (De ha valaki netán idén érettségizett, vagy csak most volt 10-ikes, és nagyon szeretne jönni, akkor Őket is szeretettel várjuk... :))

Az üzleti tervezés emelt szintű modul esetében az IÜP korábbi éveinek öregdiákjaiét, illetve elsősorban gazdasági területen felsőfokú képzésen tanulókét. (Magyarországról, Erdélyből, Felvidékről és Kárpátaljáról egyaránt) (18-21 éves korosztály).

Jelentkezéshez

1) Töltsd ki az online jelentkezési lapot - lent megtalálható,

2) Olvasd el a házirendet és amennyiben még nem múltál el 18 éves juttasd vissza hozzánk a szülői beleegyezési nyilatkozatot. Amennyiben 18 évesnél idősebb vagy elegendő, hogyha Te nyilatkozol arról, hogy a szülői beleegyezési nyilatkozatban és a házirendben foglaltakat megismerted, azokat magadra nézve kötelező jelleggel elfogadod.

3) a részvétel visszaigazolása után fizesd be a részvételi díjat. (az utaláshoz szükséges számlaszámot a jelentkezés visszaigazolása után email-ben fogjuk elküldeni)

Ne késlekedj a jelentkezéssel, mert a program résztvevőinek száma korlátozott.

A jelentkezés időpontjának a részvételi díj alapítvány számlájára történő megérkezése számít, így kérünk, hogy a banki utalás átfutási idejével is számoljatok.

Túljelentkezés esetén a jelentkezések sorrendjében biztosítjuk a programon történő részvételt.

Bármilyen kérdésetek van keressetek minket az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. emailcímen, vagy a Facebook oldalunkon!

Kapcsolatfelvétel

Ifjúsági Üzleti Program

  • Mudri György
  • tel: +36-70/949-9795
  • email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Alapítvány

Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány

H-1052 Budapest

Piarista köz 1.

Adósz.: 18239218-1-41

Banksz: 10700079-02389101-52000001