Diákjaink mondták

  • Jó csapatba kerültem, megismerkedhettem hozzám hasonló érdeklődésű, de különböző háttérből érkező fiatalokkal. Sokat tanultunk egymástól is és az oktatók is nagyon fiatalosak, kedvesek, rugalmasak.

Az Ifjúsági Üzleti Program több mint tíz éves múltra visszatekintő programja a 2018-as évben is meghirdetésre kerül. Idén a Budapesti Corvinus Egyetemmel közös szervezésben az BCE székesfehérvári kampuszán egy lean-startup képzésen biztosítunk lehetőséget a résztvevőknek, hogy egy hét alatt elsajátítsák startup világ működésének alapvetéseit, illetve egy média képzésen, hogy megismerjék az online média alapvetéseit. Mindemellett célunk, hogy a résztvevők játszva tanuljanak és közben fejlesszék kommunikációs, valamint problémamegoldó készségüket, vállalkozói attitűdjüket. Mindeközben pedig egy életre szóló élménnyel gazdagodjanak.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőség nyílik a legtehetségesebb diákok számára hogy pályázzanak egy 1 hónapos USA Startup programon történő részvételre. További részletek.

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, Székesfehérvár

Időpont: 2018. július 30-augusztus 4. 

Tervezett teljes létszám: 50 fő

Részvétel díja és ellátás

A programon való részvétel értéke 200.000 Ft/fő, melyből 'early bird' kiválasztás esetén 20.000 Ft, 'normál' kiválasztás esetén 30.000 Ft hozzájárulást kérünk a résztvevőktől, a fennmaradó összeget egyéb támogatásokból, pályázatokból, illetve az előadók önkéntes munkájával finanszírozzuk.

A programon részt vevő diákoknak szállást, teljes ellátást (napi háromszori étkezés), tanulást segítő oktatási anyagokat, nyomtatványokat, tábori pólót  is biztosítunk.

Szociális alapon  lehetőséget biztosítunk a táborban történő kedvezményes 5.000 Ft-ért történő részvételre. Amennyiben ezzel a lehetőséggel élni szeretnél, kérjük ezt jelezd a regisztrációdkor, illetve jelentkezési anyagodhoz csatolj egy maximum 1 A4-es oldalnyi indoklást!

Kiknek a jelentkezését várjuk?

Elsősorban 11. évfolyamos középiskolás diákokét a teljes Kárpát-medencéből (17-18 év), akik érdeklődnek a vállalkozások világa és a startupok iránt és készek egy hetet a nyári szabadságukból egy fárasztó, de élményekben gazdag, sok szakmai ismeret elsajátítását és készség-, képesség fejlesztési lehetőséget nyújtó programra szánni. (De ha valaki netán idén érettségizett, vagy csak most volt 10-ikes, és nagyon szeretne jönni, akkor Őket is szeretettel várjuk... :))

Jelentkezés és kiválasztás

Mivel az idei évben is komoly túljelentkezésre számítunk ezért az idei programra történő jelentkezésnél is szakmai szűrőt építettünk be a kiválasztási folyamatba.

A 2018-as IÜP-re két lépcsőben jelentkezhettek:

 - 'Early bird': 2018. április 30-a 23:59-ig beérkezett jelentkezők között fogjuk kiválasztani az első körben felvett résztvevőket. Az ebben a körben kiválasztottak részvételét május 15-ig igazoljuk vissza.

 - 'Normál': 2018. május 1. és május 31. között jelentkezőket egy következő kiválasztási körben szűrjük, az Ő részvételüket június 15-ig igazoljuk vissza.

A jelentkezők kiválasztásánál a következő szempontokat vesszük figyelembe:

 - jelentkezés során belinkelt linkedin oldal

 - egy A4-es oldal terjedelmű motivációs levél, melyben kérjük megindokolni, hogy a programrészvétel miért fontos a jelentkezőnek.

 - amennyiben a lean startup képzésre jelentkezel kérjük megjelölni, hogy a elsősorban milyen motivációkkal (hustler, hacker, designer) érkezel? (ajánlott irodalom: startup szótár)

Amennyiben hacker, vagy designer hátterű jelentkezőként pályázol és van bármilyen nyilvánosan elérhető munkád kérjük ahhoz küldj el linket, ártani biztosan nem fog az esélyeidnek! :)

Jelentkezéshez

1) Töltsd ki az online jelentkezési lapot - lent megtalálható,

2) a részvétel visszaigazolása után fizesd be a részvételi díjat. (az utaláshoz szükséges számlaszámot a jelentkezés visszaigazolása után email-ben fogjuk elküldeni)

Ne késlekedj a jelentkezéssel, mert akár az is elképzelhető, hogy már 'early bird' fázisban betelnek a meghirdetett programhelyek.

Bármilyen kérdésetek van keressetek minket az  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  emailcímen, vagy a Facebook oldalunkon!

Kapcsolatfelvétel

Ifjúsági Üzleti Program

  • Mudri György
  • tel: +36-70/949-9795
  • email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Alapítvány

Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány

H-1052 Budapest

Piarista köz 1.

Adósz.: 18239218-1-41

Banksz: 10700079-02389101-52000001